Levre skoles musikkorps

Distriktsmesterskap 2015

Dommerkommentarer

Let it go:

Dommer 1:
Start; Klarinett i takt 9 blir noe anonyme i forhold til fløyter i åpningen. Akkorder/komp er ok balansemessig.  Bra trompet i takt 35.  Bra artikulasjon/staccato i takt 51, men noe urent intonasjonsmessig. Bra oppbygging mot takt 70, savner mer klang i treblås/sax i tuttiforte.  Noe svak intonasjon mot slutten.

Dommer 2:
Fin åpning, bra fløyter! Fra takt 9: Balanseproblemer – pass på at dere lytter til melodien.
Bra klang fra takt 25 og fin musikalsk retning. Fint spill i trompeter fra takt 35, bra klang i dypmessing. Pass på så melodi ikke blir passiv fra takt 61.  Flott overgang til takt 70, fin dynamikk.  Bra gjennomført!!

 Eg ser:
Dommer 1
Gjør mer ut av < > i starten, dette kunne vært en fin musikalsk effekt.  Fin Sax-solo!  Balansemessig for lite F1/trp1+Baryton i takt 15.  Takt 33: Jeg ser at dere prøver å få til dynamisk forskjell, men kunne ønsket enda mer!  Samme i avslutningen.  Fint formet i melodiske former.

Dommer 2:
Fin intro, god dypmessig klang.  Fint spill altsax-solo, Velklingende! Litt passivt fra takt 25
Enkelte intonasjonsproblemer, men generelt velklingende og fint.

Cartoon carneval:
Dommer1:
Kraftfull åpning med morsomme effekter! Fin form på takt 9 Bra slagverk i takt 61.
Grei artikulasjon i trioler i takt 75, noe urent… Bra oppbygging videre mot takt 125. Mye fint spill og stødig gjennomført. Overskudd og bra musikalitet.  BRAVO!

Dommer 2
Herlig energisk spill. Dette er moro å høre på.  Mange fine enkeltprestasjoner og stort sett godt balansert spill med mange fine effekter!  Flott og engasjerende fremføring.

Generelle kommentarer:

Dommer 1:
Her var det mye å glede seg over. Takk for fin konsert og masse fint spill. Dere har valgt musikk som kler korpset godt og viser entusiasme og spilleglede gjennom konserten deres. Noen svakheter i intonasjon og klang underveis, men ikke nok til å trekke ned det gode inntrykket. Fine overganger og godt forberedt repertoar og konsert. Takk og lykke til videre  :-)

Dommer2:
En flott konsert av et bra korps!  Dette likte jeg godt!  Dere viser musikalsk engasjement og viser store styrker i dette repertoaret. Spesielt den siste imponerte dere stort!  Litt småting å jobbe med rent klanglig i de rolige partiene, ikke glem at dere også må bruke luft i de svake legatiopartier, eksempelvis «Eg ser»  Dere fremstår som solide og godt gjennomarbeidet. Takk for flott konsert, stå på videre.